Word ook vrijwilliger

Word ook vrijwilliger

Stadsmuseum Bergh zoekt vrijwilligers voor verschillende functies

We zijn een enthousiaste groep vrijwilligers en zoeken uitbreiding om de taken meer te kunnen verdelen.  Wat is mooier om de historie van onze stad en streek te laten zien aan de bezoekers van het Stadsmuseum of te helpen bij het organiseren van evenementen of bij de inrichting of PR van het museum. De inzet en de tijden waarop je actief wilt zijn worden altijd in overleg afgesproken. Neem conract op met Maria Gertsen, onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@stadsmuseumbergh.nl,.kom langs bij het museum of bel Maria op 06 –  126 80 373.

 

Secretaris

Ook zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons bestuur. We missen vooral iemand die de Secretaris functie op zich wil nemen en/of de website wil beheren. Heb je interesse, neem dan contact op met Adri van den Dikkenberg via info@stadsmuseumbertgh.nl of bel haar op 06 – 12 92 22 58.

 

Vrijwilliger (social) media

Stadsmuseum Bergh zoekt twee vrijwilligers voor de media-tak. Een vrijwilliger die de media te woord staat, en een vrijwilliger die onder meer de social media van het museum bijhoudt en uitbouwt.

 

Medewerker museumwinkel

Het Stadsmuseum Bergh wil een kleine museumwinkel opzetten met cadeauartikelen, cadeaubonnen, toeristische en historische boeken.

 

Medewerker werving bezoekersgroepen

Stadsmuseum Bergh is het museum van ’s Heerenberg. Er wordt een aanvulling op het vrijwilligersteam gezocht.

 

Fondsenwerver

Werver van subsidies, fondsen en donateurs korte beschrijving: Het benaderen van verschillende organisaties, overheidsinstellingen en bedrijven voor financiële ondersteuning.

 

Roostermaker

De roostermaker heeft een belangrijke taak binnen het museum! Het gaat om het plannen van de bezetting van het museum tijdens openingstijden, door het maken van het maandelijkse rooster voor de gastvrouwen/-heren en het onderhouden van contacten met hen hierover.

 

Als u vrijwilliger wordt in ons museum..

..bent u onze gastheer of gastvrouw en ontvangt de bezoekers van het museum. U kunt zich ook aanmelden voor een van de werkgroepen. U krijgt gratis een opleiding als museumgids of als stadsgids als u dat aanspreekt. Er zijn dus verschillende leuke functies.

Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of wilt u eerst meer informatie over wat de functies inhouden, vul dan onderstaand formulier in. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.