Combikaart met stadswandeling!!

…in het kader van de exposities Maria van Nassau, gravin tussen twee vuren en 1572: De opstand van Willem IV van den Bergh organiseren Kasteel Huis Bergh en het Stadsmuseum Bergh op de zondagen in september en oktober een combikaart met een Stadswandeling

Tijdens de stadswandeling die onder leiding van gidsen in historische kleding plaatsvindt, is er speciale aandacht voor Maria en Willem en hun relatie tot de stad ‘s-Heerenberg en het graafschap Bergh. Hun dramatische leven tijdens de Tachtigjarig Oorlog en dat van hun ‘onderdanen’ en de sporen die die oorlog tot op de dag van vandaag heeft achtergelaten, komen daarbij aan bod.

Deze wandeling is alleen nog voor groepen te reserveren. Of op de zondagmiddag in combinatie met de entre voor de exposities in Kasteel Huis Bergh en het Stadsmuseum.

Op dit moment hebben we ook nog vacatures, o.a. voor gastvrouw of gastheer. Kijk op onze pagina: Stadsmuseum Bergh zoekt vrijwilligers voor verschillende functies.