Op dit moment geen evenementen, maar…

…meld je aan als vrijwilliger. Gastvrouw of gastheer in het museum en/of stadsgids en/of voor de historische kledinggroep.

We zijn een enthousiaste groep vrijwilligers en zoeken uitbreiding om de taken meer te kunnen verdelen.  Wat is mooier om de historie van onze stad en streek te laten zien aan de bezoekers van het Stadsmuseum of te helpen bij het organiseren van evenementen of bij de inrichting of PR van het museum. De inzet en de tijden waarop je actief wilt zijn worden altijd in overleg afgesproken. Neem conract op met Maria Gertsen, onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@stadsmuseumbergh.nl,.kom langs bij het museum of bel Maria op 06 –  126 80 373.

Op dit moment hebben we nog meer vacatures. Kijk op onze pagina: Stadsmuseum Bergh zoekt vrijwilligers voor verschillende functies.